Bu ay dolunay Akrep burcunda yer alacak. Dolunay sadece Akrep burcunu değil 12 burcu da etkisi altına alacak.

Kimi burçları olumlu kimi burçları ise olumsuz etkileyecek olan Akrep Dolunayı, bu ay Merkür retrosuna denk geliyor. 

Vatandaşlar Akrep Dolunayı'nın burçlara olan etkilerini şimdiden araştırmaya başladı. 

Peki 2024 Akrep dolunayı ne zaman? Akrep dolunayı 2024 burçlara etkisi nasıl olacak? İşte detaylar...

Akrep Dolunayi 1

Metin Öztürk kimdir? GS Metin Öztürk kaç yaşında nereli şirketleri? Metin Öztürk kimdir? GS Metin Öztürk kaç yaşında nereli şirketleri?

2024 AKREP DOLUNAYI NE ZAMAN?

Astrolojide dolunaylar, duygusal yoğunluğu ve etkileyici enerjisiyle dikkat çekerken, 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayı, özellikle 19 Nisan ile 10 Mayıs arasında etkilerini hissettirecek. Bu dolunay, bazı burçlar için şanslı bir dönemin habercisi olarak öne çıkıyor.

Akrep burcunda meydana gelecek olan dolunayın etkileri, duygusal derinliklerde derinlemesine bir arınma ve dönüşüm sürecini işaret ediyor. Akrep burcunun derin ve gizemli enerjisi, bu dolunayda daha da belirgin hale gelecek, insanların iç dünyalarında derinlemesine dönüşümlere kapı aralayacak.

25 Nisan'da sona ermesi beklenen Merkür Retrosu'ndan sonra tüm burçlar rahat bir nefes alacak.

Akrep Dolunayi 2

AKREP DOLUNAYI 2024 BURÇLARA ETKİSİ

  • Koç (21 Mart - 19 Nisan): Para enerjinin artmasıyla beraber ortaklıklar ve çevren sayesinde kazanç elde etme şansı yakalayabilirsin. İlişkilerinde derin bir sınavla karşılaşabilir, hayatının hangi yöne evrileceğine dair kararlar alman gerekebilir.

  • Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): İş hayatında beklenmedik sürprizlere hazırlıklı olmalısın. Kariyerinde yükselme şansını artıracak fırsatlarla karşılaşabilirsin, ancak rakiplerine karşı dikkatli olmalısın.

  • İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): İş hayatında yeni bir döneme adım atabilirsin, ancak geride kalanlarla yollarını ayırma zamanı geldi. Sağlığın için diyet ve detoks programlarına yönelmek senin için faydalı olabilir.

  • Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Aşk hayatında mutluluğun kapıda! Uzun süredir mutsuzluk yaşayanlar için olumlu gelişmeler söz konusu. Küslüklerin son bulacağı ve ilişkilerin yeniden canlanacağı bir döneme giriyorsun.

  • Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Kişisel sırlarına ve aile içindeki durumlara dikkat etmelisin. Yakın bir akrabanın sağlık sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsin, aynı zamanda trafikte daha dikkatli olmalısın.

  • Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Önemli sınavlarını tamamlamanın eşiğindesin. Borçlarını düzenlemek ve maddi konularda temkinli olmak önem kazanıyor. Taşınma veya araç alım satımı gibi konular gündemine gelebilir.

  • Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Maddi konularda borçlara karşı dikkatli olmalısın. Özellikle ev alım satımı gibi büyük kararları bu hafta ertelemek iyi olabilir. İlişkilerinde karşı tarafın sırlarının gün yüzüne çıkabileceği bir dönemde olabilirsin.

  • Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Sağlığın ve aile içindeki sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın. İş hayatında fırsatlar Perşembe gününden itibaren belirmeye başlayacak, bu fırsatları değerlendirmek için hazır olmalısın.

  • Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Hayallerine bir adım daha yaklaşırken, sırlarını kimseyle paylaşmamalısın. Dostlarından düşmanlarından ayırt etmek zor olabilir, bu nedenle dua ve meditasyon gibi yöntemlerle enerjini yükseltmelisin.

  • Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Özel hayatında şanslı bir dönem sizi bekliyor. Eğer yalnızsınız, 26 Nisan'dan itibaren şansınızın açılacağı bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca, para enerjinizde artış gözleniyor.

  • Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Anlaşmaların ve sözleşmelerin sonlanma dönemine girebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili bir döngü tamamlanırken, emeklilik veya taşınma gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

  • Balık (19 Şubat - 20 Mart): Bu hafta maddi konulara özellikle dikkat etmelisiniz. Önemli dava veya sınavlar gibi konular gündeme gelebilir. Eğer hakkınızdaysa, Perşembe günüyle birlikte iş fırsatları sizin için açılabilir.