Polatlı Belediye Meclisi Ekim ayı altıncı toplantısı bugün yapılacak. Ekim ayı altıncı meclis toplantısında Polatlı Belediyesi 2023 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlanacak.

Polatlı Belediye Meclisi Ekim ayı altıncı toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Polatlı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek ve saat 18.00’da başlayacak meclis toplantısında 8 gündem maddesi yer alacak. Gündem en önemli maddesi 2023 yılı Polatlı Belediye bütçesi olacak. 2022 yılı Polatlı Belediye bütçesi geçtiğimiz yıl Ekim ayında görüşülerek 230 Milyon TL olarak belirlenmiş, dünyada ve ülkede yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle Haziran ayında tekrar gündeme gelerek 133 Milyon TL ek bütçe kararı meclisten geçmişti. 2023 yılı bütçesinin 400 Milyon TL olması bekleniyor.



8 GÜNDEM MADDESİ YER ALACAK

Plan ve Bütçe Komisyonuna havale olunan; “2023 Yılı Bütçesi” ile ilgili konunun müzakeresi, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale olunan; “İmar Planı Bulunmayan Kırsal Yerleşme Alanları ve Kırsal Yerleşme Alanı Dışında Kalan Alanlardaki Yapılaşma Koşulları” ile ilgili konunun müzakeresi, “Yenimahalle İmar Planı İtirazları” ile ilgili konunun müzakeresi, Çevre, Sağlık ve Çeşitli İşler Komisyonuna havale olunan; “Okul Kantini ve Yemekhanelerinin Denetimi” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi, Eğitim, Kültür ve Engelliler Komisyonuna havale olunan; “Mevsimlik İşçilere Kırtasiye Yardımı Yapılması” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi, Kırsal Kalkınma ve Tarım Komisyonuna havale olunan; “Yaprak ve Toprak Analizi Laboratuarı Kurulması ” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi, “Tarım Alanlarının Çölleşme Riski” ile ilgili müşterek önergenin müzakeresi konularından ilgili komisyonlarda çalışmaları tamamlanan gündem maddeleri Ekim ayı altıncı meclis toplantısında görüşülecek.