Emeklilerin yaşadığı sorunları gündeme taşıyan 2021 Tüm Emekliler Sendikası'nın 2. Olağan Genel Kurulu, başarıyla gerçekleşti. 2021 Tüm Emekli Sen 2.Olağan Genel Kurulu 20 Nisan 2024 tarihinde Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde yapıldı. Divan Başkanlığını Basın İş eski Genel Başkanı Ali Ekber Güvenç'in yapmış olduğu Genel Kurula CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi kutlama telgrafı gönderdi.

16 Mayıs 2024 Perşembe Ankara Nöbetçi Eczane Listesi 16 Mayıs 2024 Perşembe Ankara Nöbetçi Eczane Listesi

2021 Tüm Emekliler Sendikası-1

2. OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

Olağan Genel Kurul'a 175 delege katılım sağladı.Toplamda 173 delege oy kullanırken 17 delege mazeret bildirdi. Bu katılımla birlikte Olağan Genel Kurul başarıyla tamamlandı.

2.Olağan Genel Kurulu'na Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç ve Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Polat, Eski Yarsav Genel Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, Ankara EYT Genel Başkanı Ersin Kotan ve Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gökmen, Gelecek partisi Genel Başkan Yardımcısı Can Cankesen, DEM Parti Emekten sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Sevtap Akdağ ve DEM Parti Muş milletvekili Sümeyye Boz, Türkiye Komünist partisi temsilcisi İsmail Mursil, Deva partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Kaplan, Deva partisi yönetim kurulu üyeleri Mesut Yıldırım ve Filiz Küçükkaya, CHP Ankara il başkan yardımcısı Mehmet Kılıç, 1920 TKP Ankara il Başkanı Yavuz Selim Dinkçi, DİSK Emekli Sen Taban İnisiyatifi Başkanı Erdinç Aslan, Yeşil Sol parti Parti meclisi üyesi Aydın Şimşek, Emekli Meclisleri Sendikası temsilcisi Ramazan Tekin, Tüm Sivil Emekliler Derneği Genel Başkanı Gültekin Kurtoğlu, Tüm Emekliler Dayanışma Ağı sözcüsü ve eski Birleşik Kamu İş Genel Başkanı İsmail Tutoğlu ve Yürütme Kurulu üyesi Fevzi Coşkun, Fikri Sönmez Yerel Yönetimler ve Demokrasi vakfı yönetim kurulu üyesi ve KESK eski genel başkanı Sami Evren, Türkiye Yazarlar Sendikası eski yönetim kurulu üyesi ve yazar Osman Bozkurt, Anayasa mahkemesi eski hakimi Celal Mümtaz Akıncı katılım sağladı. 

Başkanlık görevini yürüten Salman Hürkardeş, Genel Kurul sonucunda katılımcılara teşekkür etti ve görevi devredenlere hizmetlerinden dolayı örgüt adına minnettar olduklarını ifade etti. Olağan Genel Kurul sonrasında Merkez Yürütme Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'nun görev bölümü için en kısa sürede toplanacağı bildirildi.

2021 Tüm Emekliler Sendikası'nın Yeni Yönetimi Belli Oldu.png 1

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU 

Genel Kurul sürecinde mesajlarını ileten isimler arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşçıer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, EYT ve Emekliler Federasyonu ile Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç ve Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Polat yer aldı. Bu isimlere sendika tarafından teşekkür edildi.

Ayrıca, Genel Kurul sürecinde salon düzenlemesi ve katkılarıyla öne çıkan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a da ayrıca teşekkürler sunuldu.

 2021 Tüm Emekliler Sendikası'nın yönetimi şu şekilde belirlendi: 

  • Merkez Yürütme Kurulu (MYK)

Salman Hürkardeş, Ali Sürücü, Baki Çelik, Fatih Kaplan, Atila Bal, Fatma Polat, Emine Ağaoğlu, İbrahim Yılmaz, Hülya Piray

  • Genel Denetim Kurulu

Doğan Pala, Tülay Bağış, Sultan Aktaş

  • Genel Disiplin Kurulu

İsmet Tunaboylu, Recep Akın, Suna Kerimoğlu

Haber: Tuğba Akkesen