2021-2022 sezonunda Muzaffer Gültekin Süper Amatör Liginde şampiyon olarak BAL Ligine yükselen 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı’nın rakipleri belli oldu. Yaptığı transferler ile lige iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcimiz 1 Ekimde başlayacak sezon öncesi yarın Bolu kampına gidecek.



İŞTE RAKİPLERİMİZ

Hafta başında çekilen kural ile 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı’nın rakipleri belli oldu. 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı’nın rakipleri; 1074 Çankırıspor, Bartınspor, Boyabat 1868 Spor, Çilimli Belediyespor, Devrek Belediyespor, Gölbaşı Belediyespor, Karabük İdman yurdu. Karadeniz Ereğli Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kastamonu İl Özel İdare, Kavaklıderespor, Kozlu Belediyespor ve Yeniçağaspor oldu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yeni sezona iddialı hazırlanan 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Polatlı’da idmanlarını tamamlayan temsilcimiz kamp yapmak için yarın Bolu’ya gidecek. 10 gün boyunca Bolu’da kamp yapacak 1926 Polatlı burada 4 hazırlık maçı oynayacak. 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı yaptığı 8 iç transfer ve 17 transfer ile BAL Ligine iddialı bir giriş yapmak istiyor.



ATAK: BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Kesinlikle başarılı olacaklarına inandıklarını belirten 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Sorumlusu İbrahim Atak, “Bizi inanan, güvenen insanları mahcup etmeyecek bir takım kurduk. İnşallah en üst sıralara oynayacağız. Kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum. Desteklerinden dolayı Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyoruz. Şehrimizin takımı inşallah hak ettiği yerlere gelecektir. Tüm halkımızı şehrinin takımına destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.