Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki üçüncü maçına yarın sahasında Devrek Belediyespor karşısında çıkacak. Polatlı Şehir Stadyumunda saat 15.00’da başlayacak karşılaşma için saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanından servis kaldırılacak.

İKİ MAÇ DÖRT PUAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligin ilk maçında sahasında Gölbaşı Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, ligin ikinci maçında deplasmanda Yeniçağaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen Uğur Yalçın ce Burhan Coşkun’un golleriyle 2-1 mağlup etti. Yoluna namağlup devam eden temsilcimiz ligde çıktığı iki maçta aldığı dört puan ile lider Çilimli Belediyespor’un iki puan gerisinde averajla beşinci sırada yer alıyor.

HAKEM KADROSU BELLİ OLDU

Temsilcimiz 1926 Polatlı Belediye Spor ile Devrek Belediyespor arasında oynanacak müsabakanın hakem kadrosu belli oldu. Polatlı Şehir Stadyumunda yarın saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada Kayseri bölgesinden Burak Altınel düdük çalacak. Karşılaşmanın 1. Yardımcı hakemliğini Turan Çelik, 2. Yardımcı hakemliğini Erkan Kırçıl ve Dördüncü hakemliğini Yusuf Uğurlu yapacak.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Polatlı’da oynanan maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden 1926 Polatlı Belediye Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Atak, “İlk maçımızda etkili oyunumuza rağmen Gölbaşı karşısında beraberlikle ayrıldık. İkinci maçımızda Yeniçağa karşısında geriye düşmemize rağmen kazanmasını bildik. Bu hafta Polatlı’da Devrek ile oynayacağımız müsabakayı mutlaka kazanmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Bizi inanan, güvenen insanları mahcup etmeyecek bir takım kurduk. İnşallah en üst sıralara oynayacağız. Kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum. Şehrimizin takımı inşallah hak ettiği yerlere gelecektir. Polatlımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Her maçta taraftarlarımıza Polatlımıza yakışır kaliteli ve seyir zevki yüksek müsabakalar izletmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan bizi desteklemelerini istiyorum. Bu süreçte bizlerden ve spordan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya ve teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

RAKİP: DEVREK BELEDİYESPOR

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımının bu haftaki rakibi Devrek Belediyespor, iki maçta aldığı 1 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 11. Sırada yer alıyor. Ligde ilk maçına deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor karşında çıkan Zonguldak temsilcisi maçtan 2-0 mağlubiyet ile ayrılırken ikinci maçta sahasında Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.