2021-2022 sezonunda Polatlı’yı Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig A Grubunda temsil eden 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı ligde çıktığı son maçta Beypazarı Belediyesi Gençlikspor’u sahasında 6-0 yenerek ligdeki normal sezonu ikinci sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Taraftarı önünde maç boyu üstün mücadele eden temsilcimiz play-off turu öncesi rakiplerine gözdağı verdi.

EVCİ: HEDEF BAL LİGİ

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Evci, “Ligdeki son maçımızda Beypazarı ile karşılaştık. Taraftarımızın da desteğiyle maç boyu üstün oynayan taraftık ve kazanmayı bildik. Zaten play-off turuna katılmayı garantilemiştik. Bu maçla beraber normal ligi galibiyetle tamamlamış olduk. Tüm maçlarımızda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu işler emek istiyor alttan başlayarak, altyapımızı da güçlendirerek play-off turunda şampiyon olarak BAL Ligine çıkmayı hedefliyoruz. Buradaki hedefimiz gençlerimizi ileriki zamanlarda takımımıza kazandırmak. Altyapı çalışmalarımız da şu an ona göre devam ediyor. Her maçta taraftarlarımıza Polatlımıza yakışır kaliteli ve seyir zevki yüksek müsabakalar izletmek istiyoruz. Bu süreçte bizlerden ve spordan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve maça gelerek bizi destekleyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

HAFTAİÇİ KURALAR ÇEKİLECEK

Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig A Grubunda gösterdiği üstün mücadele ile ligi ikinci sırada tamamlayan 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı bu sonucun ardından play-off turunda oynamaya hak kazandı. Play-off kuraları hafta içinde çekilecek ve haftasonu maçlar oynanmaya başlayacak. Temsilcimiz play-off turunu da geçmesi halinde önümüzdeki sezon bir üst ligde Polatlı’yı temsil etmeye başlayacak.