2021-2022 sezonunda Polatlı’yı Muzaffer Gültekin Süper Amatör Lig A Grubunda temsil eden 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı ligin ilk yarısını 8 maçta aldığı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan ile namağlup lider bitirmişti. Play-off turuna katılmayı garantileyen temsilcimiz ligdeki son maçına bugün saat 14.00’da sahasında Beypazarı Belediyesi karşısında çıkacak. 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Evci, ligin son maçında tüm Polatlı halkını takıma destek olmaya davet etti.

EVCİ’DEN MAÇA DAVET

Tüm Polatlı halkını takımı desteklemeye maça davet eden 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Evci, “Play-off turuna çıkmayı garantiledik. Bugün ligdeki son maçımıza Beypazarı karşısında çıkacağız. Bu işler emek istiyor alttan başlayarak, altyapımızı da güçlendirerek BAL Ligine çıkmayı hedefliyoruz. İyi bir lig süreci geçirdik. İyi oynadık, liderde olabilirdik. Bundan sonra play-off’larda iyi sonuçlar alarak lig atlamak istiyoruz. Buradaki hedefimiz gençlerimizi ileriki zamanlarda takımımıza kazandırmak. Altyapı çalışmalarımız da şu an ona göre devam ediyor. Her maçta taraftarlarımıza Polatlımıza yakışır kaliteli ve seyir zevki yüksek müsabakalar izletmeyi planlıyoruz. Bu süreçte bizlerden ve spordan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve maça gelerek bizi destekleyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

PLAY-OFF GARANTİ

Ankara Süper Amatör Ligi’nde sezon başından bu yana sergilediği başarılı oyunu ile dikkat çeken 1926 Polatlı Belediyespor ligin bitimine iki hafta kala Playoff turuna kalmayı garantiledi. Geçtiğimiz haftalarda Bahçelievler Spor Kulübü’nü 3-0 hükmen mağlup eden 1926 Polatlı Belediyespor bu sonucun ardından Bal Ligi’ne yükselmek amacıyla yapılacak Playoff maçlarına katılmaya şimdiden hak kazandı.