Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden 1926 Polatlı Belediye Spor ligdeki sekizinci maçına sahasında Kavaklıdere Spor Kulübü karşısında çıkacak.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki sekizinci maçına yarın sahasında ligde kalmayı yakından ilgilendiren maçta bir diğer Ankara temsilcisi Kavaklıdere Spor Kulübü karşısında çıkacak. Polatlı Şehir Stadyumunda oynanacak kritik maç saat 14.00’da başlayacak. Maça gitmek isteyenler için saat 13.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanından servis kaldırılacak.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

1926 Polatlı Belediye Spor, geçtiğimiz hafta deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Karabük İdman Yurdu’na deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup oldu. Bu hafta ligdeki kritik maçta Kavaklıdere Spor Kulübü ile karşılaşacak temsilcimiz maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligde çıktığı 7 maçta aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8 puanla 8. Sırada yer alıyor.

HAKEM KADROSU BELLİ OLDU

Temsilcimiz 1926 Polatlı Belediye Spor ile Kavaklıdere Spor Kulübü arasında oynanacak müsabakanın hakem kadrosu belli oldu. Polatlı Şehir Stadyumunda yarın saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada Zonguldak bölgesinden Umut Kılıç düdük çalacak. Karşılaşmanın 1. Yardımcı hakemliğini Taner Köse, 2. Yardımcı hakemliğini İbrahim Kandemir ve Dördüncü hakemliğini Melih Kaya yapacak.

9 PUANLIK MAÇ

1926 Polatlı Belediye Spor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Hafta maçında sahasında Kavaklıderespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz yarın sahasında ligde kalmak için önemli olan maçta Kavaklıderespor ile karşılaşacak. Maç saat 14.00’da başlayacak. Temsilcimizin sırdaki rakibi Kavaklıderespor, yedi maçta aldığı 6 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 10. Sırada yer alıyor. Bir diğer Ankara temsilcisi olan Kavaklıdere ile oynayacağımız müsabaka ligde kalma açısından büyük önem taşıyor. Kavaklıderespor’un Karabükspor maçında hükmen galip gelerek 3 puan aldığı düşünüldüğünde, Polatlı’nın henüz Karabükspor karşılaşması gelmediği için 1926 Polatlı Belediye Spor 9 puanlık maça çıkmış olacak. Maç öncesi saat 13.00’dan itibaren otobüs kaldırılacak. Kavaklıderespor’un lide aldığı diğer sonuçlar şöyle; “Kavaklıderespor 2-3 Çilimli Belediyespor, Kardemir Karabükspor 0-3 Kavaklıderespor, Kavaklıderespor 2-2 Gölbaşı Belediye Spor, Yeniçağa 1-1 Kavaklıderespor, Kavaklıderespor 1-2 Devrek Belediyespor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor 1-0 Kavaklıderespor, Kavaklıderespor 1-1 Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor”