Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci yarı ilk maçında sahasında Gölbaşı Belediyespor karşısına çıkan 1926 Polatlı Belediye Spor, maçı 1-0 kazanarak kritik bir galibiyet almış oldu. 1926 Polatlı Belediye Spor bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini yedi maça çıkarmış oldu ve lig liderliyle puan farkını ikiye indirdi.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligin ikinci yarısında ilk maçına Pazar günü deplasmanda Gölbaşı Belediyespor karşısında çıktı. Gölbaşı Muhsin Yazıcıoğlu Stadında saat 14.00’da başlayan müsabaka 1-0 1926 Polatlı Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.

LİG LİDERİYLE PUAN FARKI İKİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı maç boyunca iyi mücadele etti. İyi mücadelesini galibiyetle süsleyen temsilcimiz kritik virajı geçmiş oldu. Temsilcimizin golü 25. Dakikada penaltıdan yeni transfer Muhammet Özdemir’den geldi. Temsilcimizde 44. Dakikada Oğul Can Aktaş kırmızı kart gördü. Ligde 7 maçtır yenilmeyen 1926 Polatlı Belediye Spor bu haftayı aldığı galibiyetle 3 puanla kapattı ve bu sonucun ardından çıktığı 14 maçta aldığı 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldığı 25 puanla Bölgesel Amatör Ligde (BAL) haftayı 5. Sırada tamamladı. Gölbaşı Belediyespor ise maçın ardından haftayı 17 puanla 9. sırada tamamladı.

SIRADAKİ RAKİP: YENİÇAĞA

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki on beşinci maçında 5 Şubat Pazar günü sahasında Yeniçağa ile karşılaşacak. Maç saat 14.00’da başlayacak. Temsilcimizin sıradaki rakibi Yeniçağa on dört maçta aldığı 17 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) onuncu sırada yer alıyor.