Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Hafta maçında sahasında Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor karşısına çıkan 1926 Polatlı Belediye Spor maçtan 1-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki beşinci maçına Pazar günü sahasında lig lideri Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor karşısında çıktı. Polatlı Şehir Stadyumunda saat 14.00’da başlayan müsabakada 1-0 Kastamonu temsilcisi galip ayrıldı. Maç boyu fazla pozisyon vermeyen ve yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen 1926 Polatlı, maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldı.





FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLEMEDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı maç boyunca rakibi Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spora fazla pozisyon vermedi. Girdiği net pozisyonları da değerlendiremeyen 1926 Polatlı gol atamadı ve 1-0’lık skora razı olmak durumunda kaldı. Kastamonu temsilcisinin sportmenlik dışı hareketleri de maça gelen seyircileri ve takım futbolcularını adeta çileden çıkarttı. Bu sonucun ardından 1926 Polatlı çıktığı 5 maçta aldığı 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) haftayı 10. Sırada tamamladı.





TARAFTAR MUHTEŞEMDİ

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımının itici gücü olan taraftarlar Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. Muhteşem görüntülere sahne olan tribünlerde Ramço ve Genç Sinçolar ile Nükreditler taraftar grubu maçın başlangıç anından son düdüğüne kadar takımı destekledi. Skora aldırış etmeden takımı destekleyen taraftarlar maç sonunda 1926 Polatlı futbolcularını alkışladı.

SIRADAKİ RAKİP: BOYABAT

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki altıncı maçında 6 Kasım Pazar günü sahasında Boyabat 1868 Spor ile karşılaşacak. Maç saat 14.00’da başlayacak. Temsilcimizin sırdaki rakibi Boyabat 1868 Spor, beş maçta aldığı 3 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 12. Sırada yer alıyor. Sinop temsilcisinin Bölgesel Amatör Ligde (BAL) çıktığı 5 maçta henüz galibiyeti bulunmuyor.