Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Hafta maçında deplasmanda Karabük İdman Yurdu Spor karşısına çıkan 1926 Polatlı Belediye Spor maçtan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki altıncı maçına Pazar günü deplasmanda Karabük İdman Yurdu Spor karşısında çıktı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında saat 14.00’da başlayan müsabakada 1-0’lık skorla Karabük İdman Yurdu Spor galip ayrıldı. Geçen hafta sahasında kazanarak 3 maç sonra galip gelen temsilcimiz bu haftayı puansız kapattı.

TEK GOLLE KAYBETTİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı maç boyunca güçlü rakibi Karabük İdman Yurdu Spor karşısında iyi mücadele etti. Yediği tek gole engel olamayan 1926 Polatlı 1-0’lık skorla maçtan mağlup ayrıldı. Maçtaki tek gol 53. Dakika da Cenk Cengiz’den geldi. Geçen hafta ligde üç maç sonra galip gelen 1926 Polatlı Belediye Spor bu haftayı puansız kapattı ve bu sonucun ardından çıktığı 7 maçta aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldığı 8 puanla Bölgesel Amatör Ligde (BAL) haftayı 8. Sırada tamamladı. Karabük İdman Yurdu Spor ise aldığı 3 puanla yoluna namağlup devam ederken haftayı 15 puanla lig lideri Kozlu Belediyespor’un 2 puan gerisinde 2. sırada tamamladı.

SIRADAKİ RAKİP: KAVAKLIDERE

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki sekizinci maçında 20 Kasım Pazar günü deplasmanda ligde kalmak için önemli olan maçta Kavaklıderespor ile karşılaşacak. Maç saat 14.00’da başlayacak. Temsilcimizin sırdaki rakibi Kavaklıderespor, yedi maçta aldığı 6 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 10. Sırada yer alıyor. Bir diğer Ankara temsilcisi olan Kavaklıdere ile oynayacağımız müsabaka ligde kalma açısından büyük önem taşıyor.