Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Hafta maçında sahasında Çilimli Belediyespor karşısına çıkan 1926 Polatlı Belediye Spor, maçı 3-2 kazanarak üç puanı üç golle aldı. 1926 Polatlı Belediye Spor bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini beş maça çıkarmış oldu.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki on ikinci maçına Pazar günü sahasında Çilimli Belediyespor karşısında çıktı. Polatlı Şehir Stadyumunda saat 14.00’da başlayan ve seyircisiz oynanan müsabaka 3-2 1926 Polatlı Belediyespor üstünlüğüyle sona erdi.

ÜÇ PUANI ÜÇ GOLLE ALDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı maç boyunca rakibi Çilimli Belediyespor’a üstünlük kurdu. İyi mücadelesini üç golle süsleyen temsilcimiz üç puanı üç golle almış oldu. Temsilcimizin golleri 59. Dakikada Hürkel Eren Turan, 74. Dakikada Haci Albayrakve 90+1. Dakikada Uğur Yalçın’dan (p) geldi. Ligde 5 maçtır yenilmeyen 1926 Polatlı Belediye Spor bu haftayı aldığı galibiyetle 3 puanla kapattı ve bu sonucun ardından çıktığı 12 maçta aldığı 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldığı 19 puanla Bölgesel Amatör Ligde (BAL) haftayı 7. Sırada tamamladı. Çilimli Belediyespor ise maçın ardından haftayı 19 puanla 6. sırada tamamladı.

KARABÜK MAÇI HÜKMEN GALİP

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki on üçüncü maçında rakip Kardemir Karabükspor olduğu için hükmen galip sayılarak 3 puan alacak. Bu hafta oynanacak müsabakalarla lig tamamlanmış olacak. Temsilcimiz 1926 Polatlı Belediye Spor bu haftayı hükmen galip kapatarak Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ilk devreyi 22 puanla tamamlamış olacak.