Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına büyük destek Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına büyük destek

Bölgesel Amatör Lig’de sezon sonu mücadeleleri tamamlandı. Ligde 58 puan ile birinci sırada olan 1926 Polatlı Belediyespor, 47 puan ile beşinci sırada olan Çilimli Belediyespor’a konuk oldu. Mücadelede iki takımda bir çok gol fırsatı buldu. Ancak 1926 Polatlı Belediyespor deplasmanda Çilimli Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon ligde şampiyonluğunu kazanmasının ardından TFF. 3. Lig’e çıkmayı başardı. Şampiyon takım bugün deplasmanda Çilimli standında mücadele etti. Yağmurlu bir havada oynanan mücadelede galibiyet ev sahibi takım olan Çilimli Belediye’por'un oldu. 2-1 biten maçta golleri ise, ev sahibi takım maçın çok erken dakikalarında buldu.

Maçta 26 ve 31. dakikalarda ev sahibi takımdan Utku Öztürk ve Kaan Erdoğan gol attı. 1926 Polatlı Belediyespor ise dakika 46’da rakip kaleciyi geçmeyi başardı ve Cengizhan Avcı’nın golü ile maç 2-1 bitti.

1926 Polatlı Belediyespor, ligi bu maçla kapatmış oldu. Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan 1926 Polatlı Belediyespor’a Polatlılı vatandaşlar yeni sezonda ve yeni ligde başarılar diliyor.

ÇAĞRI ARCAKLIOĞLU

Editör: Çağrı Arcaklioglu