Süper Amatör Lig’de heyecan devam ediyor.

6. grupta 15. hafta maçları bugün oynandı.

Grupta zirve için mücadele eden Polatlı temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor, Eskişehir Demirspor deplasmanında galibiyet hedefiyle sahaya çıktı.

Osmangazi Üniversitesi Futbol Sahası’nda saat 14.00’te başlayan maçı Fikret Hakan Abay yönetti. Abay’ın yardımcılıklarını Eren Şahin ve Arif Taşkın yaptı. Doğukan Akgül’ün dördüncü hakem olarak görev yaptığı maçın gözlemcisi ise Mustafa Karaşahin oldu.

Polatlı ekibinin daimi destekçisi ‘Nükreditler’ taraftar grubu, takımı Eskişehir deplasmanında da yalnız bırakmadı.

1926 Polatli Belediyespor Nukreditler

Sait Taş yönetimindeki ekip sahaya Koray Elvermez, Halil İbrahim Şagar, Sertaç Eren, Danyel Özdemir, Mahsum Kara, Uğur Yalçın, Emre Avcı, Ömer Buğdaycı, Barış Güner, Hasan Cankurt ve Cengizhan Avcı’dan oluşan ilk 11’le çıktı.

CENGİZHAN AVCI'DAN HAT TRICK GELDİ

Eskişehir’de maça üstün başlayan ekip 1926 Polatlı Belediyespor oldu. Polatlı temsilcisi, Cengizhan Avcı’nın golüyle 2. dakikada öne geçti.

İlerleyen dakikalarda etkili oyununu sürdüren takım, 28. dakikada Mahsum Kara ile bir gol daha buldu ve skoru 2-0’a getirdi.

İlk yarının son dakikalarında ise Hasan Cankurt 44. dakikada fileleri havalandırdı ve maçta durumu 3-0 yaptı.

İkinci yarıya da etkili oyununu sürdüren 1926 Polatlı Belediyespor’da Cengizhan Avcı, 77. dakikada kendisinin 2, takımının ise 4. golünü kaydetti.

88. dakikada penaltı kazanan 1926 Polatlı Belediyespor, penaltı atışını Cengizhan Avcı ile kullandı ancak şansı değerlendiremedi. Penaltı atışını kaçıran Cengizhan Avcı, kendisine dönen topu bu kez filelerle buluşturdu ve durumu 5-0’a getirdi.

1926 Polatli Belediyespor Eskisehir 1

Mehmet Doğanay hemşehrileri ile hasret giderdi Mehmet Doğanay hemşehrileri ile hasret giderdi

TAKIM 3 GÜNLÜK TATİLE GİRİYOR

TFF 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen 1926 Polatlı Belediyespor, bu sonuçla birlikte 6. gruptaki puanını 33’e çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Grupta 35 puanla Eskişehirspor lider konumunda bulunuyor.

1926 Polatlı Belediyespor, Kozlu Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’de gelecek haftayı bay geçecek ve 3 puanı otomatik olarak hanesine yazdıracak.

Çalışmalarına 3 günlük bir mola vereceği öğrenilen ekip, 15 Şubat Perşembe gününden itibaren 25 Şubat’ta oynanacak Eskişehir Yunusemrespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK