Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayan ve bu sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Polatlı’mızın gururu 1926 Polatlı Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de verdiği mücadele ile rakiplerini bir bir deviren 1926 Polatlı Belediyespor, Polatlı’mızın 30 yılı aşkın profesyonel lig hasretine son vermiş ve TFF 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Polatlı ekibi, geçtiğimiz sezon çıktığı 26 maçtan 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etmişti ve kalesinde gördüğü 13 golle 6. Grup’un en az gol yiyen takımı olmuştu.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Alaplı Belediyespor, Eskişehirspor, Ankara TKİ gibi iddialı rakiplerini geride bırakan ve Play-off turuna gerek kalmadan şampiyonluğa ulaşan 1926 Polatlı Belediyespor, ilçemizi bu sezon da gururlandırmak için mücadele verecek.

Başkan Yıldızkaya'dan 1926 Polatlı Belediyespor'a Tebrik!

1926 Polatlı Belediyespor, TFF 3. Lig kura çekiminde 4. Grup’ta yer almış ve rakipleri şu takımlardan oluşmuştu:

Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş., Talasgücü Belediye Spor, Niğde Belediyesi Spor, Denizlispor, Kahramanmaraş İstiklal Spor, Mardin 1969 Spor, Ağrı 1970 Spor, Sebat Gençlik Spor, Orduspor 1967, Kırıkkalegücü Futbol SK, Zonguldak Kömürspor A.Ş., Turgutluspor, Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Edirnespor,  Büyükçekmece Tepecik Spor.

BUĞRA AKSOY İLE YOLLAR AYRILDI

Yeni sezon öncesinde takımı profesyonel lige taşıyan teknik direktör Sait Taş ile yollarını ayıran Polatlı ekibinin hangi hoca ile anlaşacağı merakla beklenirken, futbolcu ve teknik ekipte de çeşitli değişiklikler yapılması söz konusu olmuştu.

Takımda ilk ayrılık gerçekleşti. 2003 doğumlu sol bek oyuncusu Buğra Aksoy ile yollar ayrıldı.

Bugra Aksoy Transfer

Buğra Aksoy, 2024-2025 sezonunda Karabük İdman Yurdu Futbol Kulübü’nde forma giyecek. Metin Türker tesislerinde yapılan ve kulüp başkanı Adem Aydın’ın da katıldığı törende Buğra Aksoy ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Karabük İdman Yurdu, bu sezon TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek.

Buga Aksoy Karabuk