2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta yer alan 1926 Polatlı Belediyespor; Sincan Belediyespor, Ankara TKİ, Gölbaşı Belediyespor, Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor, Eskişehir Yunusemre Belediyespor, Zonguldak Karadeniz Ereğlispor, Zonguldak Alaplı Belediyespor, Zonguldak Kozlu Belediyespor, Geredespor, Kaynaşlı Belediyespor, Çilimli Belediyespor ve Kırşehir Gençlik Hizmetleri ile mücadele edecek. İlk hafta maçında pazar günü saat 14.00’te Ankara T.K.İ ile deplasmanda karşılaşacak olan Polatlı temsilcisi, son antrenmanını bugün Polatlı Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Teknik Direktör Sait Taş ve Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Atak, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

1926-polatli-belediyespor-teknik-direktoru-sait-tas-simdi-icraat-zamani (3)

SAİT TAŞ: BİZİM İÇİN HER MAÇ BİR FİNAL OLACAK

65 gündür idman yaptıklarını belirten 1926 Polatlı Belediyespor Teknik Direktörü Sait Taş, “Bunların çoğunu günde çift idmanla geçirdik. Artık icraat zamanı. Bir eksiğimiz yok. Yönetimimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Pazar günü lig başlıyor. Bizim için her maç bir final olacak. Ankara T.K.İ ile deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Koşan, mücadele eden, savaşan bir takımla oynayacağız. Her şeyimizle çocukları hazırlayacağız. Şu anda oyuncu olarak bir eksiğimiz yok. Kafa olarak da hazırız. İlk maçlar her zaman zordur. Bu maçı atlattığımız takdirde bir fikstür avantajımız olduğunu düşünüyoruz. Bunun bilinciyle tüm yönetimimiz ve ekibimizle de maça hazırız. Kalite olarak hiçbir eksiğimiz yok ve çok çalıştık. Sahada da bu işi halledeceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi.

1926-polatli-belediyespor-teknik-direktoru-sait-tas-simdi-icraat-zamani (2)

İBRAHİM ATAK: BU SENE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

7 Ağustos tarihinde çalışmalara başladıklarını belirten 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu İbrahim Atak, “Yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. Burada 15 günlük bir çalışma sürecimiz geçti ve daha sonra kampa girdik. Hazırlık döneminden sonra takımdan ayrılması gereken arkadaşları takımdan gönderdik. Transfer dönemi 17 Kasım’a kadar devam ediyor. Son olarak stoper, kanat oyuncusu ve ön liberoya 3 tane transfer yaptık. Güçlü bir kadro kurduk ve bu sene şampiyonluğa oynayacağız. Polatlı’ya yakışan, seyircimizi coşturacak iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Grubumuz çok güçlü ama biz elimizden geleni yapacağız. Eskişehir, Karadeniz Ereğli, Çilimli, Alaplı gibi iyi takımlar var. Biz elimizdeki imkanı kullanacağız. 9 hafta Ankara dışına çıkmıyoruz. Fikstür avantajımızı kullanacağız. Biz korkmuyoruz, kendi takımımıza güveniyoruz. Bu takım 1994 yılında 3. Lig’den düştü. 2024 yılında da inşallah 3. Lig’e çıkacağız” dedi.

1926-polatli-belediyespor-teknik-direktoru-sait-tas-simdi-icraat-zamani (4)

"Tarımsal Üretim Planlaması” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı "Tarımsal Üretim Planlaması” hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı

HABER: KADİR BUĞRA TOPKAYA