Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Bala'da Güvenli Gelecek Projesi Eğitimi verildi Bala'da Güvenli Gelecek Projesi Eğitimi verildi

Bu hafta sonu 24. Hafta maçları oynanacak. Lig’in normal süresinin bitmesine 3 hafta kala 1926 Polatlı Belediyespor 6. Grup’ta şampiyonluk için gün saymaya başladı.

RAKİP KARADENİZ EĞERELİ BELEDİYESPOR

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u Cengizhan Avcı’nın golüyle 1-0 yenmeyi başaran Polatlı ekibinde moraller yerinde. Şampiyonluğa odaklanan takımın bu haftaki rakibi Karadeniz Ereğli Belediyespor olacak.

1926 Polatli Belediyespor Eskisehir

Yarın saat 15.00’te Polatlı Şehir Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Mehmet Ali Şöhmelioğlu yönetecek. Şöhmelioğlu’nun yardımcılıklarını Anıl Cem Çil ve Mahmut Can Çilkız üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Yasin Doğan’ın görev yapacağı maçın gözlemcisi ise Murat Aksoy olacak.

ŞAMPİYONLUĞA SON 3 MAÇ

1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon çıktığı 23 maçın 17’sini kazandı. Çıktığı maçlardan 3 kez beraberlikle ayrılan ekip, 3 kez de mağlubiyet yüzü gördü.

Kalesinde gördüğü 13 gol ile Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta en az gol yiyen takım konumunda yer alan Polatlı ekibi, geçtiğimiz haftaki Eskişehirspor galibiyetiyle 54 puana yükseldi ve ligin bitimine 3 hafta kala liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Eskişehirspor ise 4'üncü sıraya gerileyerek şampiyonluk umutlarını başka sezona bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta Alaplı Belediyespor 48 puanla 2., Ankara TKİ ise 47 puanla 3. Sırada bulunuyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta güncel puan durumu şu şekilde:

Bal 6 Grup 27 Nisan Guncel Puan Durumu

HABER: ÖYKÜ KARABACAK