Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de heyecan dorukta! 1926 Polatlı Belediyespor, liderlik koltuğuna tekrar oturmak için 15. Hafta mücadelesinde Eskişehir Demir takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu kritik mücadele, 1926 Polatlı Belediyespor için büyük bir önem taşıyor. Ligdeki liderlik yarışında geride kalmak istemeyen ekip, Eskişehir Demir takımıyla oynayacağı maçı kazanması halinde liderlik koltuğuna geri dönecek. İki takım arasındaki mücadele 11 Şubat Pazar günü saat 14:00'te ESOGÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Daha önce kendi evinde Eskişehir Demir takımıyla karşılaşan 1926 Polatlı Belediyespor, o mücadeleyi 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Şimdi ise deplasmanda aynı başarıyı tekrarlayarak ligdeki puanını 33'e çıkararak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Şu an Bölgesel Amatör Lig'de 30 puanla ikinci sırada bulunan 1926 Polatlı Belediyespor, lider Eskişehirspor'un sadece 2 puan gerisinde yer alıyor. Eskişehir Demir takımı ise ligde 7 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

HABER:ÇAĞRI ARCAKLIOĞLU