Bölgesel Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

BAL 6. Grup’ta bugün 18. hafta maçları oynandı.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Polatlı temsilcimiz 1926 Polatlı Belediyespor’un konuğu Sincan Belediyespor oldu.

TARAFTARLARDAN YOĞUN DESTEK

Üst üste son 5 maçını galibiyetle taçlandıran Polatlı ekibi, geçtiğimiz haftalarda aldığı Geredespor ve Alaplı galibiyetleriyle düşme hattından kurtulmaya çalışan Sincan Belediyespor karşısında mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıktı.

1926 Polatlı Belediyespor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maç bugün saat 14.00’te Polatlı İlçe Stadı’nda başladı.

1926 Sincan

SİNCAN'A 3 GOL

Maçta Cihat Şamil Ulutaş düdük çaldı. Ulutaş’ın yardımcılıklarını Dursun Zeyrek ve Hüseyin Eken üstlendi. Ebubekir Bayrambey’in dördüncü hakem olarak görev aldığı maçın gözlemcisi ise Murat Çezik oldu.

1926 Polatlı Belediyespor maça Cengizhan Avcı, Hasan Cankurt, Uğur Yalçın, Barış Güner, Ömer Buğdaycı, Emre Avcı, Halil İbrahim Sağar, Buğra Aksoy, Sertaç Eren, Mahsum Kara, Koray Elvermez ilk 11’iyle başladı.

Polatlı ekibi, maçın başlarında 1-0 öne geçmeyi başardı. Takımı öne geçiren golü 9’uncu dakikada Emre Avcı kaydetti.

Pursaklar Belediyesi, iş arayanlar ile işverenler arasında köprü oluyor Pursaklar Belediyesi, iş arayanlar ile işverenler arasında köprü oluyor

1926 Polatlı Belediyespor, Cengizhan Avcı’nın 34’üncü dakikada attığı golle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Polatli Sincan 2

İkinci yarının başlarında oyundan düşen Polatlı ekibi, 60’ıncı dakikada kalesinde gol gördü.

Sincan Belediyespor’dan Osman Talha Kotoran, skoru 2-1’e getirdi.

Hasan Hüseyin Şahin de maçta topu ağlara gönderen isimlerden biri oldu ve 90+5’inci dakikada maçın skorunu belirledi.

Bu sezon rakiplerine attığı 36 gole karşılık sadece 10 gol yiyen ve 6. grupta en az gol yiyen takım konumunda bulunan 1926 Polatlı Belediyespor, evinde oynadığı bu kritik maçtan 3 puanla ayrılarak puanını 42’ye yükseltti.

6 maçlık galibiyet serisi yakalayan 1926 Polatlı Belediyespor'un bu sezon çıktığı 18 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK