Bölgesel Amatör Lig’de heyecan, kaldığı yerden devam ediyor.

6. Grup’ta cumartesi ve pazar günü 23. hafta maçları oynanacak.

TFF 3. Lig’e adım adım ilerleyen 1926 Polatlı Belediyespor, geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolunda kritik bir mağlubiyet almış ve Alaplı Belediyespor’a 2-1 yenilmişti. 

İLK YARIDA 3 GOLLÜ GALİBİYET

Lig bitimine 4 hafta kala Polatlı ekibi Eskişehir deplasmanında sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Sait Taş yönetimindeki takım, yeniden bir galibiyet serisi yakalamak için sahaya çıkacak.

Ligin ilk yarısında Eskişehirspor ile kendi sahasında karşı karşıya gelen 1926 Polatlı Belediyespor, maçtan 3-1 galibiyetle ayrılmıştı. Bu sezona iyi başlayan ancak son haftalarda üst üste aldığı mağlubiyetlerle yıkılan ve sezon içinde 2 kez teknik direktör değiştiren Eskişehirspor, şu anda grupta 3'üncü sırada yer alıyor. 

1926 Polatli Belediyespor Bal Ligi

GRUBUN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Kritik maç 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 15.00’te Eskişehir Yeni Stadyum’da oynanacak. Maçta Mertcan Tubay düdük çalacak. Tubay’ın yardımcılıklarını Mertcan Diner ve Nuri Miski üstlenecek. Dördüncü hakem olarak Hüseyin Hakan Bodur’un görev yapacağı maçın gözlemcisi ise Gürkan Tekneci olacak.

1926 Polatlı Belediyespor, bu sezon çıktığı 22 maçın 16’sını kazandı. Çıktığı maçlardan 3 kez beraberlikle ayrılan ekip, 3 kez de mağlubiyet yüzü gördü.

Kalesinde gördüğü 13 gol ile Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta en az gol yiyen takım konumunda yer alan Polatlı ekibi 51 puanla lider.

Kahramankazan’da konser zamanı Kahramankazan’da konser zamanı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta güncel puan durumu şu şekilde:

Bal 6 Grup Guncel Puan Durumu 23 Hafta

BİLET FİYATLARINA TEPKİ

21 Nisan Pazar günü oynanacak kritik maç öncesi Polatlı ve Eskişehir arasında bilet gerilimi yaşandı.

Eskişehirspor’dan yapılan açıklamada “21.04.2024 Pazar günü, saat 15.00’te oynanacak olan Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediyespor müsabakasının biletleri, http://passo.com.tr ve stadyum gişelerinde satışa devam ediyor. Bilet fiyatları Güney ve Kuzey kale arkaları ₺50, Doğu Maraton ₺100, Batı VIP ₺200 ve Misafır Takım Tribünü 200₺ olarak belirlenmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Eskişehirspor, misafir tribünü için 1000 kişilik yer ayrılacağını da belirtti.

Eskisehirspor Bilet

Ligin ilk yarısında Eskişehir takımını evinde ağırlayan 1926 Polatlı Belediyespor 70 kişilik taraftar anlaşmasına rağmen 250 taraftarla birlikte Polatlı Şehir Stadı’na gelmiş ve Polatlı ekibi tarafından mağdur edilmemişti.

Misafir Takım Tribünü’nün bilet fiyatları, takımın her daim yanında olan Polatlı halkı tarafından tepkiyle karşılandı. Ücretli bilet uygulamasını hiçbir misafir takım için geçerli kılmayan Polatlı ekibi, hiçbir maçta da bu uygulamaya tabi tutulmamıştı.

TFF 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen takımlarını sezon başından bu yana destekleyen Polatlı esnafı ve Polatlılı iş insanları, kulübe ve taraftarlara bilet desteği sağladı.

Birçok vatandaş ve işyeri sahibi, pazar günü takımını stadyumda desteklemek isteyen taraftarlara bilet temin etmeleri konusunda yardımcı olmaya devam ediyor.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK