1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü, 27 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te Yenimahalle Belediyesi SK ile hazırlık maçı oynayarak lige verilen arayı değerlendirecek. Maç, Polatlı Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Kulüp, resmi Facebook hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Takımımız, lige verilen arayı boş geçirmemek adına yarın saat 14.00'da Polatlı Şehir Stadyumunda @yenimahallebelediyesisk ile hazırlık maçı yapacak."

Hazırlık Maçı Neden Önemli?

Hazırlık maçları, takımların lige verilen arayı değerlendirmek, form durumlarını kontrol etmek ve yeni taktikleri denemek için önemli bir fırsat sunuyor. 1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü de bu maçı ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak için kullanmak istiyor.

Ankara’da arkadaşını uyuşturucu meselesi yüzünden başından vuran sanığa müebbet talebi Ankara’da arkadaşını uyuşturucu meselesi yüzünden başından vuran sanığa müebbet talebi

1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü, Lige Verilen Arayı Hazırlık Maçıyla Değerlendiriyor!

1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü'nün Yenimahalle Belediyesi SK ile oynayacağı hazırlık maçı, ligin ikinci yarısı öncesi önemli bir gösterge olacak. Maçın sonucu, 1926 Polatlı Belediye Spor Kulübü'nün ligin ikinci yarısındaki hedefleri hakkında da ipuçları verecek.

HABER: ÖMER YILDIZCI