Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Hafta maçında deplasmanda Bartınspor karşısına çıkan 1926 Polatlı Belediye Spor, iyi oynamasına rağmen birçok pozisyondan yararlanamadı ve 1-1’lik skorla 1 puana razı oldu.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki on birinci maçına Pazar günü deplasmanda Bartınspor karşısında çıktı. Bartın Atatürk Stadyumunda saat 14.00’da başlayan müsabaka 1-1 beraber sonuçlandı. Girdiği birçok pozisyon olmasına rağmen başka gol bulamayan temsilcimiz maçtan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldı.

3 TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı maç boyunca rakibi Bartınspor’a göz açtırmadı. Ancak temsilcimizin 3 topunun direkten döndüğü mücadelede başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. Temsilcimizin golü 90+5. Dakikada Halil İbrahim Şagar’dan gelirken Bartınspor’un golünü 19. Dakikada penaltıdan Tahir Türker kaydetti. Ligde 3 maçtır yenilmeyen 1926 Polatlı Belediye Spor bu haftayı aldığı beraberlikle 1 puanla kapattı ve bu sonucun ardından çıktığı 11 maçta aldığı 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile aldığı 16 puanla Bölgesel Amatör Ligde (BAL) haftayı 7. Sırada tamamladı. Bartınspor ise berabere kaldığı maçın ardından haftayı 19 puanla 5. sırada tamamladı.

BARTIN FUTBOLCULARINDAN SPORTMENLİK DIŞI DAVRANIŞ

Maç içerisinde Bartınspor’lu futbolcular sportmenlik dışı davranışlar sergiledi. 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı oyuncularına sert mücadalelerde bulunan ve saldıran Bartınsporlu futbolculardan Şükrü Topal direkt, Mahsum Kara ise ikinci sarı karttan 68. Dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

SIRADAKİ RAKİP: ÇİLİMLİ

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki on ikinci maçında 18 Aralık Pazar günü sahasında Çilimli Belediyespor ile karşılaşacak. Maç saat 14.00’da başlayacak. Temsilcimizin sıradaki rakibi Çilimli Belediyespor on bir maçta aldığı 19 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) dördüncü sırada yer alıyor.