Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Polatlı’yı Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil etmeye hak kazanan 1926 Polatlı Belediye Spor, ligdeki üçüncü maçına Pazar günü sahasında Devrek Belediyespor karşısında çıktı. Polatlı Şehir Stadyumunda saat 15.00’da başlayan müsabakada gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. 1926 Polatlı aldığı beraberlik ile liderle puanı eşitleme fırsatını kaçırmış oldu.

MAÇ BOYU ÜSTÜN OYNADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta yer alan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligin ilk maçında sahasında Gölbaşı Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, ligin ikinci maçında deplasmanda Yeniçağaspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen Uğur Yalçın ce Burhan Coşkun’un golleriyle 2-1 mağlup etti. Son olarak pazar günü Devrek Belediyespor karşısına çıkan temsilcimiz birçok pozisyona girmesine rağmen gol bulamadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. 35. Dakikada bir penaltıdan da yararlanamayan 1926 Polatlı 88. Dakikada da karşı karşıya net bir pozisyondan yararlanamadı. Maç boyunca adeta tek kale oynayarak üstün bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz skora razı olmak zorunda kaldı.

BÜYÜK AVANTAJ KAÇIRILDI

Daha önce 2 maçta aldığı 1 galibiyet ve bir beraberlik ile 4 puanı bulunan 1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı kazanması durumunda 7 puanı bulunan Karabük İdmanyurdu Spor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor, Kozlu Belediyespor ile puanını eşitleyerek liderlik koltuğunu paylaşmış olacaktı. 0-0’lık sonuç ile 5 puanda kalan 1926 Polatlı Belediye Spor ligde haftayı namağlup şekilde beşinci sırada tamamladı.



TARAFTAR MUHTEŞEMDİ

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımının itici gücü olan taraftarlar Devrek Belediye Spor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı. Muhteşem görüntülere sahne olan tribünlerde Ramço ve Genç Sinçolar ile Nükreditler taraftar grubu maçın başlangıç anından son düdüğüne kadar takımı destekledi.





SIRADAKİ RAKİP: KARADENİZ EREĞLİ

1926 Polatlı Belediye Spor Futbol Takımı ligdeki dördüncü maçında 23 Ekim Pazar günü deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediye Spor ile karşılaşacak. Maç saat 15.00’da başlayacak. Temsilcimizin sırdaki rakibi Karadeniz Ereğli Belediye Spor, üç maçta aldığı 4 puan ile Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 8. Sırada yer alıyor. Ligde ilk maçına sahasında Devrek Belediye Spor karşında çıkan Ereğli temsilcisi maçtan 2-0 galibiyet ile ayrılırken ikinci maçta sahasında Boyabat 1868 Spor ile 2-2 berabere kalarak 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı. Son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor ile karşılaşan Karadeniz Ereğli maçtan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı.