Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Salı günü gerçekleştirilen Polatlı Belediye Meclisi Mart Ayı ikinci meclisi öncesi Belediye meclisinde grubu olan AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi belediye meclis üyelerine yeni çalışma alanlarını ve parti grup odalarını gezdirerek bilgi verdi.



BAŞKAN YILDIZKAYA: YENİ ÇALIŞMA ALANLARIMIZ VE PARTİ GRUP ODALARI HUSUSUNDA BİLGİ VERDİK

Konu hakkında konuşan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, “Yeni Belediye Binamızda ilk Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik. Rahmetli olmuş geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızı ve Meclis Üyelerimizi yâd ettik. Kıymetli Meclis Üyelerimize yeni çalışma alanlarımız ve parti grup odaları hususunda bilgi verdik.” ifadelerini kullandı.



HER PARTİYE AYRI GRUP ODASI

Yapımı tamamlanan ve faaliyete geçen Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası birçok yönden yenilik barındırıyor. Bunlardan biri de belediye meclisinde bulunan partiler için yeni çalışma alanları ve parti grup odaları. Meclis üyelerinin Belediye Meclis Toplantısı öncesi bir araya gelerek çalışma gerçekleştirebilecekleri ayrı ayrı parti grup odaları bulunuyor.