Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1926 Polatlı Belediyespor, ligin bitmesine 4 hafta kala 51 puanla zirvede yer alıyor. 21 Nisan Pazar günü saat 15.00'da deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan 1926 Polatlı Belediyespor, bu önemli maç öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Polatlı (2)-1

Türkyaman Ailesinden Destek

Türkyaman ailesi tarafından 1926 Polatlı Belediyespor'a Polatlı'da moral yemeği verildi. Yemeğe Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 1926 Polatlı Belediyespor Başkanı Anıl Kırpık, Polatlı Belediye başkan yardımcısı Barkın Yıldırım, 1926 Polatlı Belediyespor takım hocası Sait Taş ve Polatlı esnaflarından Ergün Türkyaman katıldı.

Yıldzıkaya Açık Çek Önerdi

Yemekte konuşan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Eskişehirspor maçının çok önemli olduğunu ve bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Yıldızkaya, takıma moral vermek için açık çek önerdi.

Polatlı (1)-1

Türkyaman'dan Galibiyet Primi Sözü

Polatlı esnaflarından Ergün Türkyaman da takıma moral vermek için bir söz verdi. Türkyaman, Eskişehirspor maçını kazanmaları halinde tüm takıma 5000 TL galibiyet primi vereceğini söyledi.

Takımdan Güçlü Bir Performans Bekleniyor

Türkyaman ailesinin verdiği moral yemeğinden oldukça motive olan 1926 Polatlı Belediyespor'dan Eskişehirspor maçında güçlü bir performans bekleniyor. Takım, zirve yürüyüşünü sürdürmek ve şampiyonluk ipini göğüslemek için bu maçı kazanmaya kararlı.

Maç Pazar Günü

1926 Polatlı Belediyespor ve Eskişehirspor arasındaki önemli maç, 21 Nisan Pazar günü Eskişehirspor'da oynanacak.

Ankara'da Japon kültürü tanıtılacak Ankara'da Japon kültürü tanıtılacak

HABER: ÖMER YILDIZCI