Bölgesel Amatör Lig (BAL) heyecanı sürerken, 1926 Polatlı Belediyespor, 6. Grup'ta gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettiriyor.

Takım, ligdeki çıkışını istikrarlı bir performansla sürdürüyor ve şu ana kadar oynadığı maçlarda üstün bir performans sergiliyor.  Geçtiğimiz hafta 6. grupta liderliği Eskişehirspor'a kaptıran 1926 Polatlı Belediyespor, bugün Polatlı Şehir Stadı'nda Kırşehir Gençlik Hizmetlerispor'la karşı karşıya geldi.

Dün saat 14.00'te başlayan maçı Yunus Emre Kolabas yönetti. Kolabas’ın yardımcılıklarını Ramazan Çiftci ve İsa Korkmaz üstlendi. Dördüncü hakem olarak Bahadır İleri’nin görev yaptığı maçta gözlemci olarak Ferdi Kurt görev aldı.

ASBÜ’nün müfredat geliştirme çalıştayı ilgiyle takip edildi ASBÜ’nün müfredat geliştirme çalıştayı ilgiyle takip edildi

3 PUAN CENGİZHAN AVCI'NIN GOLÜYLE GELDİ

İki takımın birbiri üzerinde üstünlük kuramadığı maçta ilk yarı 0-0 tamamlandı. Polatlı temsilcisi, 56'ıncı dakikada Cengizhan Avcı'nın penaltıdan bulduğu gol ile durumu 1-0'a getirdi. 

Maçın geri kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve 1926 Polatlı Belediyespor maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve zirve takibini sürdürdü.

GELECEK HAFTA RAKİP ALAPLI BELEDİYESPOR

Teknik Direktör Sait Taş yönetimindeki takım, gelecek hafta Zonguldak'ta Alaplı Belediyespor deplasmanında sahaya çıkacak.

10 Aralık'taki maç saat 14.00'da başlayacak.

(HABER: ÖYKÜ KARABACAK)