Bölgesel Amatör Lig'de sezon sezonu yaklaşıyor...

6. Grup'ta bugün 20. Hafta maçları oynandı. 

Grubunda geçtiğimiz haftaki 1-0'lık Kaynaşlı galibiyeti ile birlikte yeniden lider konumuna gelen 1926 Polatlı Belediyespor, ne evinde ne de deplasmanda kaybetmiyor.

30 Aralık'ta oynanan Geredespor maçından bu yana yenilgi yüzü görmeyen Polatlı ekibi, bugün galibiyet serisini 8 maça çıkarmak için sahaya çıktı.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK

Polatlı İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi Cihan Yurdagül yönetti. Yurdagül'ün yardımcılıklarını Ahmet Beysüngü ve Osman Öztekin yaptı. Mustafa Görkem Akgül'ün dördüncü hakem olarak görev aldığı maçın gözlemcisi ise Yusuf Atıcı oldu.

Sait Taş yönetimindeki ekip, maça etkili başladı. İlk yarının son dakikasında takımını öne geçiren golü atan isim Cengizhan Avcı oldu. 45’inci dakikada 1-0 üstün duruma gelen Polatlı ekibi, soyunma odasına önde giden taraf oldu.

Polatli Golbasi 17 Mart 2

LİDERLİĞE DEVAM!

İkinci yarıda elde edilen karşılıklı pozisyonlar 87’nci dakikada sonuç verdi. Kaptan Uğur Yalçın maçın sonlarına doğru fileleri havalandırdı ve skoru 2-0’a getirdi.

Türk-Japon Gençlik ve Kültür Festivali'nde renkli anlar yaşandı Türk-Japon Gençlik ve Kültür Festivali'nde renkli anlar yaşandı

TFF 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen 1926 Polatlı Belediyespor, 20 maçta aldığı 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 45 puan ile Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta lider konumunda bulunuyor.

1926 Polatlı Belediyespor, gelecek hafta Kırşehir deplasmanında sahaya çıkacak.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK