Bölgesel Amatör lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

6. Grup’ta liderliğini sürdüren 1926 Polatlı Belediyespor, 30 Aralık’ta oynanan Geredespor maçından bu yana mağlubiyet yüzü görmedi.

Lige iddialı başlayan Polatlı ekibi liderliği ilk yarıda Eskişehirspor’a kaptırmıştı. İkinci yarıda işleri yoluna koyan Sait Taş yönetimindeki ekip, 8 maçlık galibiyet serisiyle birlikte liderliği yeniden ele geçirmişti.

KIRŞEHİR’DE KRİTİK MAÇ

TFF 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen 1926 Polatlı Belediyespor, bu hafta Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü deplasmanında sahaya çıktı.

Bugün Kaman İlçe Stadı’nda saat 15.00’te başlayan kritik mücadeleyi Berkay Yavuz yönetti. Yavuz’un yardımcılıklarını Türker Karabayır ve Mustafa Saydan üstlendi. Berkhan Akbulut’un dördüncü hakem olarak görev yapığı maçın gözlemcisi ise Murat Çezik oldu.

Polatli Gol 2

GOLLER ÖMER VE CENGİZHAN’DAN GELDİ

İlk yarıya etkili başlayan taraf 1926 Polatlı Belediyespor oldu. Bu sezon ikinci yarıda yeniden 1926 Polatlı Belediyespor’a transfer olan ve eski takımında iyi bir ivme yakalayan Ömer Buğdaycı, 15. dakikada fileleri havalandırarak takımının ilk golünü kaydetti.

6. Grup’ta gol kralı olan Cengizhan Avcı da bu maçı boş geçmedi ve 37. dakikada bulduğu golle birlikte skoru 2-0’a getirdi.

İkinci yarıda ataklarına kaldığı yerden devam eden Polatlı ekibi, maçın sonlarına yaklaşırken 87. dakikada Cengizhan Avcı maçtaki ikinci golünü kaydetti ve maçta skoru 3-0 yaptı.

Üst üste etkili ataklarla Kırşehir’in sahasına adeta abluka kuran 1926 Polatlı Belediyespor, 89. dakikada yine Cengizhan Avcı ile güldü ve gol kralı maçtaki 3. golünü bularak hat-trick yaptı.

Altınköy Açık Hava Müzesi'nde çalışmalar tamamlanıyor Altınköy Açık Hava Müzesi'nde çalışmalar tamamlanıyor

Polatli Gol

POLATLI EKİBİ FARKI AÇIYOR

1926 Polatlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta bu sezon çıktığı 21 maçın 16’sından galibiyetle ayrıldı ve puanını 51’e yükseltti. En yakın rakibi Eskişehirspor ise üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası 45 puanda kaldı.

Sadece 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Polatlı ekibi, kalesinde gördüğü 10 golle grubunda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

1926 Polatlı Belediyespor, 7 Nisan’da sahasında Alaplı Belediye’yi konuk edecek.

HABER: ÖYKÜ KARABACAK