Ankara Kitap Kulübü, seçkin eserleri ele almaya devam ediyor Ankara Kitap Kulübü, seçkin eserleri ele almaya devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de heyecan devam ediyor.

6. Grup’ta liderliğini sürdüren 1926 Polatlı Belediyespor, 30 Aralık’ta oynanan Geredespor maçından bu yana mağlubiyet yüzü görmedi.

Lige iddialı başlayan Polatlı ekibi liderliği ilk yarıda Eskişehirspor’a kaptırmıştı. İkinci yarıda işleri yoluna koyan Sait Taş yönetimindeki ekip, 8 maçlık galibiyet serisiyle birlikte liderliği yeniden ele geçirdi.

1926 Polatli Belediyespor Eskisehir 1

KRİTİK MAÇTA RAKİP KIRŞEHİR

TFF 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen 1926 Polatlı Belediyespor, bu hafta Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü deplasmanında sahaya çıkacak.

24 Mart Pazar günü saat 15.00’te başlayacak kritik mücadeleyi Berkay Yavuz yönetecek. Yavuz’un yardımcılıklarını Türker Karabayır ve Mustafa Saydan üstlenecek. Berkhan Akbulut’un dördüncü hakem olarak görev yapacağı maçın gözlemcisi ise Murat Çezik olacak.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

1926 Polatlı Belediyespor takımından yapılan açıklamada, Kırşehir maçının canlı olarak yayınlanacak belirtildi. Kulübün resmi Instagram hesabından yapılan açıklama şöyle:

“Sevgili Polatlı taraftarları; Pazar günü Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmanın canlı yayını resmi Instagram hesabımızdan gerçekleştirilecektir. https://www.instagram.com/polatlibelediyesporfk/

1926 Polatli Duyuru

GRUBUN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

1926 Polatlı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta bu sezon çıktığı 20 maçın 15’inden galibiyetle ayrıldı.

Sadace 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Polatlı ekibi, kalesinde gördüğü 10 golle grubunda en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta güncel puan durumu şu şekilde:

Bal 21 Hafta Puan Durumu

HABER: ÖYKÜ KARABACAK