MAHALLELİLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince tüm mahallelerde tespiti yapılan toplam 174 metruk binanın sahipleri ile görüşülerek 8 tanesinde tadilat kararı alındı. Geriye kalan binaların yıkım işlemlerini yasalar çerçevesinde başlatan Polatlı Belediyesi ekipleri üç ay gibi kısa bir sürede 166 adet metruk binanın tümünü ortadan kaldırdı. Gazi Mahallesi İntepe Caddesi üzerinde bulunan son metruk bina dün itibariyle Polatlı Belediyesi ekiplerinin çalışmasıyla yıkıldı. Güvenli Şehir parolasıyla çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi’nin mahallerde güvenlik zafiyetini ortadan kaldırmak ve uyuşturucu ile mücadele etmek amacıyla gerçekleştirdiği çalışma vatandaşlardan büyük takdir topladı.
ÜNAL: MADDE KULLANICILARININ YUVASI HALİNE GELEN, GÜVENLİK ZAFİYETİ YARATAN VE ÇEVREYE ZARAR VEREN YERLERİ BİZE BİLDİRİN
Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “2020 Yılında mahallelerimizde tespit edilen 60 metruk binanın yıkım işlemleri için sahada yaptığımız çalışmalar esnasında problemin çok daha büyük olduğunu gördük. Prosedürler yaklaşık 10 ay sürdü. Çalışmalarımızın kapsamını genişleterek toplam 174 adet metruk binanın tespitini gerçekleştirdik. Bugün Gazi Mahallemizde 166’ncı metruk binayı da yıkmış bulunuyoruz. 8 adet binada sahipleriyle yaptığımız görüşmede tadilat kararı alındı. Üç ay gibi kısa bir sürede Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın talimatlarıyla mahallelerimizi daha güvenli hale getirdik. Kıymetli hemşehrilerimizden mahallelerimizde uyuşturucu madde kullanıcılarının yuvası haline gelen, güvenlik zafiyeti yaratan ve çevreye zarar verdiği tespit edilen bu tür yerleri bizlere acilen bildirmelerini rica ediyoruz. Polatlımızın güvenliği için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” cümlelerine yer verdi.